2009. december 9., szerda

Pályázatok a karácsonyfa alá

Még mielőtt elkezdődik a téli szünet/vizsgaidőszak/ünnepi szabadság, időben szólunk:
Három új pályázati kiírásról is tudomást szereztünk az utóbbi időkben amiknek a beadási határideje ugyan csak 2010-ben van, de már most érdemes elkezdeni foglalkozni velük, vagy legalább rányomni egy post-itet a monitor szélére.

Az Oktatásért Közalapítvány a diákönkormányzatokat és -fórumokat kívánja támogatni; képzések szervezéséhez és képzésen való részvételhez, fórumok összehívásához lehet felhasználni a minimum 50.000, maximum 200.000 forintos keretet.
Jól hangzik? Ovasd el a pályázati felhívást!

A Fővárosi Közgyűlés Oktatási és Ifjúságpolitikai Bizottsága két témára különített el támogatást.

A budapesti fiatalok kezdeményezését, aktív részvételre motiválását, illetve a különböző kultúrák társadalmi csoportok közötti párbeszéd kialakítását célzó pályázatra alapítványok, egyesületek, egyházi szervezetek és informális csoportok jelentkezhetnek. A maximum pályázható összeg 700.000 forint.
A részletek? Itt találod őket.

"Jogom van, kötelességem van..." Diákönkormányzatok és ifjúsági önkormányzatok számára még egy lehetőség is van most forrást teremteni diákjogok érvényesítését, érvényesülését célzó képzéseik, vetélkedőik számára. 200.000 forint az elnyerhető összeg felső határa, és ehhez a pályázathoz még önrész bevonása sem szükséges!
Belevágnál? Nézz körül itt!

Nincsenek megjegyzések: