2010. november 18., csütörtök

Képzés a Nagyító Alapítványnál


A hetedik te magad légy!
Civil ismeretek ifjúsági szervezeteknek és fiataloknak

A tavasszal futott ifjúsági képzéssorozatot most újra indítjuk!

Cél: Fiatalok felkészítése a formalizált civil életre, hogy már folytatott civil, diákönkormányzati tevékenységüket még magasabb színvonalon folytassák.

Három alkalom, hat téma! A hetedik …..


I. alkalom: december 3-5
Érdekérvényesítés, adományszervezés
Mire van lehetőségünk, jogunk? Milyen együttműködés kell és lehet? Csak a pályázat van mint pénzforrás? Hogyan lehet más forrásokhoz hozzájutni?

II. alkalom: január 21-23
Önkéntesség, médiakommunikáció
Ki az önkéntes, és mit csinál? Hogyan tartsunk össze egy csoportot? Hogy érjük el, hogy kitartson a lelkesedés? Kinek jó, ha tudnak a programunkról? A milyen stílusok léteznek az írott médiában, hogyan adhatunk jól el egy programot? Médiaetika alapjai!


III. alakalom: résztvevőkkel egyeztetett időpontban
Pályázatírás, elektronikus ügyvitel
Hogyan írjunk ifjúsági pályázatot, ötletek, pályázati lehetőségek! Hogyan néz ki az internetalapú pályázás? Itt konkrét pályázat megbeszélésére is lesz mód, a program után e-mailen egyeztetve a kidolgozott pályázatokat be is tudják majd nyújtani.

Kinek ajánljuk?
Diákönkormányzatokban, ifjúsági szervezetekben dolgozó fiataloknak! Olyanoknak, akik most szeretnék csoportjukat felpörgetni és ehhez további tudásra van szüksége! Érdekes lehet a program fiatalokkal foglalkozóknak is! A programra középiskolásokat, egyetemistákat, fiatalokkal foglalkozó pedagógusokat, ifjúságsegítőket várunk 14 és 35 év között!

Jelentkezés:
Jelentkezni a jelentkezési lap beküldésével lehet november 25-ig a lap alján található címeken! A jelentkezéseket érkezési sorrendben bíráljuk el, a jelentkezőknek értesítést küldünk. 18 évnél fiatalabbaktól kérjük, mellékeljétek a szülői hozzájáruló nyilatkozatot! (ez megtalálható a jelentkezési lapon)
A részvételi díjat a résztvevők kötelesek december 1-ig befizetni.

Részvételi díj:
A program részvételi díja: az NCA támogatásának köszönhetően a teljes programon való részvétel esetén 10 000 Ft.





További információ kérhető:
Gesztes Olympia Nagyító Alaptívány
20/571 65 11
62/451 662
nagyito@nagyito.hu

Nincsenek megjegyzések: