2011. május 16., hétfő

EVS találkozó


A FH - Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat a Multikultúra Egyesület közreműködésével EVS találkozót szervez az Európai Ifjúsági Hét záró rendezvényének keretében. A találkozó egyik célja, hogy az Európai Önkéntes Szolgálat keretében akkreditált szervezetek munkatársai, volt, jelenlegi és leendő, magyar, ill. külföldi önkéntesei találkozhassanak egymással, és megoszthassák élményeiket, tapasztalataikat. Másrészt a találkozó lehetőséget kíván nyújtani az Európai Önkéntes Szolgálat iránt érdeklődő, de a nemzetközi önkéntesség területén kevés tapasztalattal rendelkező 18-30 év közötti fiatalok számára is, hogy a magyar és külföldi önkéntesekkel történő személyes találkozások és élménybeszámolók révén megismerjék és megértsék, hogyan járulhat hozzá a külföldön végzett önkéntes szolgálat személyes fejlődésükhöz.

Ízelítő a találkozó programjából:
  • 13.30-14.00: EVS sikertörténet - Czibere Zsolt volt önkéntes beszámolója
  • 14.00-15.00: kisfilmek és fotók vetítése, élménybeszámolók, beszélgetések, jelenleg külföldön tartózkodó magyar önkéntesek blogjainak megtekintése, infósarok az Európai Önkéntes Szolgálatról.

A találkozó folytatásaként 15 órától kerül sor a Keresd az Önkéntest! pályázat díjkiosztójára, azt követően pedig további izgalmas programok és koncertek várják a résztvevőket.

Helyszín:
Európa Pont (Millenáris Park), 1024 Budapest, Lövőház u. 35.
A rendezvényen való részvétel ingyenes, egy szervezettől több résztvevő is jöhet.
Kérjük, hogy részvételi szándékát 2011. május 18., 16 óráig a szabo.katalin@mobilitas.hu
címen jelezni szíveskedjen. A regisztrált résztvevőket ajándékkal várjuk!

Nincsenek megjegyzések: