2011. július 26., kedd

Ingyenes tréning álláskereső fiatalok részére


Ha 17 és 34 éves kor között vagy, olyan félnapos tréningen vehetsz részt, amelyet külföldi (olasz, spanyol, portugál, német…) trénerek vezetnek és állítottak össze a következő elvek alapján: Önismeret fejlesztésével, színházi eszközök alkalmazásával felderíthetőek és feloldhatóak az érzelmi elakadások, berögzült negatív hiedelmek, melyek megakadályozzák, hogy azt a munkát végezzük, amit legszívesebben végeznénk, ami számunkra a legmegfelelőbb lenne. Itt nem abban nyújtunk segítséget, hogy hogyan kell megírni egy önéletrajzot, vagy motivációs levelet, hanem egy olyan csoportos foglalkozásra invitálunk, ahol színházi eszközök segítségével, megkeressük miben vagy tehetséges és hogyan kerülhetsz közelebb a céljaidhoz.
Nem szükséges színházi tapasztalattal rendelkezned, de jó, ha tudsz angolul, mert a tréning angol nyelven folyik. Igény szerint azonban tolmácsolás is lesz.

Mindemellett érdemes még jönnöd a jó hangulat, angoltudás gyakorlása, más kultúrák megismerése és a finom ebéd miatt is. ;-)

Mikor: 2011. július 31-én, vasárnap, fél 11 - fél 1- ig Ebéd : 1órától

Hol: Nagykovácsi, Kastély Vendégfogadó, Kossuth L. u. 2.

Találkozás: Moszkva téren, Mc Donald’s előtt, 10 órakor, innen ingyenes buszjárattal viszünk a Nagykovácsiba és hozunk vissza.

Jelentkezés

Töltsd le a jelentkezési lapot, és küldd a következő e-mail címre: evagabi@gmail.com

Bővebb információ: Bíró Éva Gabriellánál
e-mailen: evagabi@gmail.com
telefonon: 0620 38585 69


Egyénileg a helyre így lehet eljutni: A Moszkva tértől 56-os busszal, vagy villamossal eljutsz a Hűvösvölgybe, onnan indul a 63 -as busz, amiről Nagykovácsiban az Ady Endre utcai megállónál kell leszállni. Onnan már látszik a Kastély Vendégfogadó épülete.

Nincsenek megjegyzések: