2011. november 10., csütörtök

Busójárásra bőven hazaérsz!

Ha úgy döntesz hogy jössz velünk Florinába, Görögországba a "Youth Towards Greener Future Europe" ifjúsági cserére, hogy svéd, olasz és görög fiatalokkal tölts egy hetet 2012. január 26. és február 1. között.


Veterán blogolvasók találhatnak összefüggéseket a 2010 áprilisi svéd és szeptemberi olasz szervezésű cserékkel. Igen, ez már a harmadik inkarnációja a "Youth for a Greener Future" programnak. Ezeken a cseréken ahogy a címből sejthető a környezetvédelem az elsődleges téma, de mindig más-más szemszögből.

Akár elődei, ez a projekt is a Fiatalok Lendületben Program 1.1-es alprogramjának keretein belül valósul meg. Ez azt jelenti, hogy a résztvevőknek csak az utazás 30%-ával kell hozzájárulniuk a részvételhez, minden más költséget (szállás, helyi utazás, étkezés, program) a pályázati költségvetésből fedez a fogadó szervezet.

Ez alatt az egy hét alatt nem fogsz lecsúszni az összes farsangi buliról és lekváros fánkról, sőt lehet hogy új, környezetbarát jelmezötleteket és farsangi recepteket újíthatsz magadnak.

Update: a görög partner jelezte, hogy 18-26 éves korosztályból várja a fiatalokat.
Jelentkeznél? Ezen az űrlapon megteheted:
Youth Towards Greener Future Europe jelentkezés

Kérdésed van? Írj nekünk:
cseresznyeiroda@gmail.com

Nincsenek megjegyzések: