2011. november 18., péntek

Kisgömböc esete az innovációval - pályázat

A Magyar Telekom pályázati felhívása civil szervezetek számára
A magyar kultúra értékeinek integrálása a civilek által megvalósított programokba témakörben

Jelen pályázati kiírás témája A magyar kultúra értékeinek integrálása a civilek által megvalósított programokba – értve ez alatt különböző kulturális ágak és művészeti tevékenységek felhasználását, mint pl. a népmesék, a zene, a tánc és a képzőművészet.



A pályázattal a hello holnap! kuratórium azokat a programokat támogatja, amelyek ezeket integrálva működtetnek pl. gyógyító/terápiás, tehetséggondozó, integrációt és felzárkóztatást segítő, nevelő, fejlesztő illetve esélyegyenlőségi programokat.

A pályázatok elbírálásánál a Magyar Telekom, mint a hazai vezető infokommunikációs vállalat kiemelten fontosan kezeli az innováció megjelenését, valamint minden olyan kezdeményezést, amely a digitális felzárkózást segíti. Olyan programokat támogat a Telekom, amelyek innovatív, hatékony módszerek és eszközök felhasználásával valósítják meg a kitűzött célt.

Előnyt élveznek azon szervezetek pályázatai, amelyek sokoldalúan és akár új felfogásban nyúlnak a magyar kultúra értékeihez, azokat úgy építik be programjaikba, hogy azzal nem csak a program sikerét, de értékeink megőrzését, azoknak a mindennapi életünkben játszott szerepét is hangsúlyozzák.

Forrás és további részletek:

Nincsenek megjegyzések: