2010. december 20., hétfő

Két kávé, egy málnaszörp és rengeteg új ötlet

Múlt kedden délelőtt már nyitás előtt négy órával nagy volt a mozgás az irodában és a vele szembeni vendégtérben. Papírterítők suhogtak, asztalok és székek nyikorogtak és koppantak, víz fröccsent a pohárból rögtönzött vázákról a padlóra. Vakuk villogtak amikor az önkéntesek és a hivatásos Cseri stáb felvette az egyenpólókat és a pincérkötényeket. Aztán rövid tatkikai egyeztetés, biccentések és bátorító mosolyok után...


elindult a az Erzsébetvárosi Diákönkormányzat és a Cseresznye közreműködésében a Hallasd a hangod! program első része, a Közpresszó.
A hat hónapig tartó program célja a  VII.  kerületi  fiatalok  megszólítása,  bevonása  a  kerület  közéletébe, kerületi döntésekbe. Most az erzsébetvárosi döntéshozók és a kerületi önkormányzati fenntartású kerületi iskolák diákönkormányzati képviselői  voltak a Közpresszó vendégei.
Mint minden rendes presszóban itt is kedves és segítőkész pincérek vették fel a rendelést és szolgálták ki a vendégeket. A presszó kézzel készített egyedi menüjéről nem csak helyi finomságokat lehetett választani, hanem témákat is amiknek a megbeszélése két pogácsa és egy hosszúkávé fogyasztási ideje sem volt elég.

Az első fizetővendég
A színvonalas szolgáltatás ellenére az árak visszafogottak voltak, a vendégeknek csupán képeslapokra feljegyzett konstruktív véleményekkel kellett a pulthoz járulniuk.
Jövőre még kétszer nyit a rögtönzött kávézó, tudósítunk arról is!
További képek a Cseresznye galériájában, itt:

Hallasd a hangod

Nincsenek megjegyzések: