2010. december 8., szerda

Pályázz jogsira!


F E L H Í V Á S

Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata
felhívást tesz közzé a
„B” kategóriás gépjárművezetői engedély megszerzéséhez szükséges
oktatáson való részvételre



Az oktatásra a 2008. szeptember 01-től Budapest VII. kerületi állandó bejelentett lakcímmel rendelkező középiskolások (gimnazisták és szakközépiskolások) jelentkezhetnek, akik a 2010/2011-es tanévben kezdték meg 12. évfolyamon tanulmányaikat, és folyamatos jelleggel, életvitelszerűen Erzsébetvárosban laknak.

A juttatást az 1/2002. (I.25.) önkormányzati rendelete tartalmazza a gépjárművezető engedély megszerzéséhez szükséges első elméleti vizsgát, valamint a gyakorlati képzést 30 óra időtartamban és az ahhoz kapcsolódó első vizsgákat.
A támogatás igénybevételének feltétele a szervező és a tanuló, illetőleg gondviselő közötti megállapodás létrejötte, valamint az oktatást folytató gazdasági szervezet igazolása arról, hogy a résztvevő az elméleti képzés költségét előzetesen megtérítette.

A jelentkezési lap kötelező mellékleteként csatoltandó az iskolalátogatási igazolás, valamint annak leadásakor a személyi igazolvány, a lakcímkártya – érvényesség ellenőrzése céljából – bemutatása szükséges.

A jelentkezési lap 2010. december 01-től átvehető:

Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodán (1073 Budapest Erzsébet krt. 6., valamint
1076 Budapest, Garay u. 5.)
és a Művelődési Irodán (1076 Budapest Garay u. 5. IV. emelet)



A jelentkezés leadásának határideje és helye

2011. február 16. (szerda) 16.30 óráig
a Polgármesteri Hivatal Művelődési Irodáján

Nincsenek megjegyzések: