2010. december 17., péntek

Youth Leadership Program with Central Europe - 4 hetes tanulmányút az Amerikai Egyesült Államokban


Légy Te korosztályod vezető személyisége, aki nemcsak aktív résztvevője, hanem szervezője is a közösség életének! Tölts el teljesen ingyen, teljes ellátással 2011 nyarán négy hetet az Amerikai Egyesült Államokban, ahol nemzetközi környezetben sajátíthatod el a vezetői készségeket, a projektmenedzsment alapjait és a kultúraközi kommunikációt. A Youth Leadership Program with Central Europe (Ifjúsági Vezetői Program Közép Európával) 11 magyar középiskolásnak és felnőtt kísérőjüknek nemcsak korszerű tudást, de életre szóló élményeket is biztosít.

Magyarországon a Hajdúsági Hallgatókért és Civilekért Egyesület valósítja meg a programot, melyre jelentkezni pályázatokkal 2011. január 15-ig lehet a YLPCE2011@unideb.hu e-mail címen, vagy postai úton az egyesületnek (HAHA Egyesület - 4032, Debrecen Egyetem tér 1.) megküldve.

A pályázókat az egyesület és az Amerikai Nagykövetség munkatársai közösen választják ki a beadott pályamunkák alapján. Jelentkezési űrlapok és információk a www.egyetemter.hu oldalon érhetők el.

Részletes pályázati felhívás:

YLPCE2011_pályázati ismertető_HUN.pdf (207 kB)

Forrás: mobilitas.hu

Nincsenek megjegyzések: