2011. február 15., kedd

Hallasd a hangod! - A február oroszlánrésze.


2010. decemberben az Erzsébetvárosi Kerületi Diákönkormányzat és a Cseresznye Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda elindította a „Hallasd a hangod!” programot, melynek fő célja, hogy előmozdítsa és támogassa a kerületi fiatalok aktív állampolgári részvételét.

A programsorozat részeként idén második alkalommal szervezzük meg a „KözPresszó” névre keresztelt strukturált párbeszéd programot, melyre ezúton is szeretettel meghívjuk a kerületi diákokat.

A KözPresszó, a címnek megfelelően egy kávézóban zajlik, speciális berendezéssel és „étlappal”. Négy asztal, négy étlap, négy a kerületet, a fiatalokat érintő téma, melyet ebben a kávézóban 15-15 percben fiatalok és önkormányzati döntéshozók közösen beszélhetnek meg, oldott hangulatban szörppel, kávéval. A felszolgálók és segítők az ERDÖK képviselői és a Cseresznye Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda munkatársai. Tizenöt perc elteltével a vendégeknek ők, illetve egy csengőszó jelzi, hogy ideje asztalt és asztaltársaságot váltani, s egy újabb téma feldolgozása következik más résztvevőkkel.

Tervezett program:
Időpont:           2011. február 22, 11.00-12.30h
Helyszín:          Szimpla Kert, Bp. Kazinczy u. 14. emelet

Erre az alkalomra iskolánként 4-5 fiatalt várunk, ezúttal a 11-13. évfolyamokból.


Jelentkezni a hallasd.hangod@gmail.com-címen, illetve Cseresznyében lehet, hétfőtől péntekig 14-től 20 óráig.

Nincsenek megjegyzések: