2011. február 17., csütörtök

Tehetséges zenekarok, szevasztok!


A nyíregyházi Mustárház Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda szervezésében, a Kikelet – Kassai Ifjúsági Közösség és a Kárpátaljai Fejlesztési Társaság társszervezésével 2011. április 17-én tehetségkutató versenyt rendez fiatalokból szerveződött zenekarok számára. A rendezvény a tehetségkutatás hagyományos formáját kívánja feleleveníteni, s nem a ma divatos, médiában elterjedt tehetségkutató műsorok mintáját követi.

Korhatár nincs, de előnyben részesülnek a 35 év alatti jelentkezők csakúgy, mint azok a zenekarok, akik saját dalokkal lépnek színpadra. A zenekarok bemutathatják tudásukat, értékes és hasznos nyereményekért versenghetnek: CD (demó) megjelentetése, fellépési lehetőség, tárgynyeremények (a pontos információk az elkövetkező hetekben a www.mustarhaz.hu oldalon jelennek meg). A megmérettetés a 2011-es FŐHE (Főiskolások Hete) programjának nulladik napjának programja.

A tehetségkutató verseny menetrendje (2011. április 17. vasárnap):

8.45 érkezés a Nyíregyházi Főiskola (Nyíregyháza, Sóstói út 31/b) melletti parkolóba (Városi Stadion mögött, ingyenes parkolás)

9.00 találkozó a szervezőkkel a parkolótól néhány lépésre felállított színpad mellett, eligazítás, fellépési sorrend kisorsolása
Amely zenekar nem vesz részt a sorsoláson, automatikusan a megmaradt sorszámot kapja. Amennyiben a kisorsolt időpontban a zenekar nem lép színpadra, a nevét törlik a versenyzők listájából. A zenekarok egyenként 20 percre vehetik birtokba a színpadot, amely időtartamban a pakolással együtt 2 szám eljátszására kapnak lehetőséget.

Jelentkezni a www.mustarhaz.hu oldalról letölthető jelentkezési lapon 2011. március 28-ig lehet, a hanganyagokat és az esetleges kérdéseiteket az info@mustarhaz.hu címre továbbíthatjátok. Hanganyagok beküldése nem kötelező!

Nincsenek megjegyzések: