2011. január 4., kedd

BREAKING 2010-es statisztikák!!!


Nem szeretnénk lemaradni az általános év eleji statisztikaismertető trendről még akkor sem, ha ez sok számot, listát és gyakran ismétlődő szavakat tartalmazó bejegyzéssel jár. Gondoljatok egy pillanatig kedvenc matekórátokra vagy Stat. I.-II. kurzusotokra és kattintsatok bátran.
A cseresznyés tálunkba  92 bejegyzés került 2010-ben. 

2010 február 19-től (ekkor telepítettük a követőkódot) december 31-ig 2037-en látogattatok a blogra és  6943 oldalt néztetek meg. Ez alkalmanként 1,83 oldalt jelent, amit átlagosan 1 perc 41 másodpercig volt érdekes.

Legtöbb alkalommal, pontosan 1086-szor a facebook irányából érkeztetek hozzánk, ezen kívül az öt legnépszerűbb hely ahonnan eljutottatok a cseriblogra:
  1. dobsuli.hu
  2. cseri.hu / cseresznyeiroda.hu
  3. taborozas.hu
  4. lengyelorszagma.blog.hu
  5. freemail.hu
Ötletem sincs hogyan, de volt egy látogatónk az amerikai black metal underground Xasthur blogja irányából is. Gitárklubon még nem láttuk, talán idén benéz.

834-en beírtatok valamit a google keresősávjába és a blog egyik bejegyzése lett a találat. A beírt szavak toplistája:
  1. cseresznyezunk
  2. perkupa intergalaktik
  3. summer hits 2010
  4. égervölgyi ifjúsági tábor
  5. cseri blog
Kevés találatot elért kuriózumok: "plüss patkány ikea" "jó reggelt itt a tej" "zámmbo jimmy" "дражет лето"

Az összes látogatás 18,84%-a pedig közvetlenül a webhelyre érkezett. Itt vagy egyből a helyes címet írtátok be, a böngészősávba, vagy elmentettétek már könyvjelzőnek.

És hogy miket olvastatok legtöbben? A főoldalon kívül ezek a cikkek kapták a legnagyobb figyelmet:
  1. Breking!!! Robert Pattinson az irodában! - Kamufotókkal ékesített kamuhírünket 335-en olvasták!
  2. Gyere velünk északra! - Résztvevőkereső felhívás egy svéd és egy lengyel cserénkhez 146 olvasót vonzott.
  3. City in Shots! - Szintén résztvevőket kerestünk, szintén északi irányba. Ahhoz képest, hogy 136-an olvasták el, négyen jelentkeztek csupán.
  4. Perkupa INTERGALAKTIK! - Sajnos nem időutazás volt a témája ennek a nyári tábornak, mert akkor a 2010-ben a cikkre bukkanó 128 látogató még mehetett volna.
  5. My Global Life Live #1 - Igény az lenne rá... mármint élő közvetítésre a cserékről. 112-en nem tévedhettek.
  6. Summer Hits 2010 - 106 olvasás. Kíváncsi vagyok hányan kereshették a nyári cseréinket és hányan Lady Gagát. 
  7. Égervölgyi tábor - multikulti :) -  Egy igazi túlélő 2008-ból. A nyári tábor téma hálás, 102-még idén is megnézték mit lehet csinálni Égervölgyben.
  8. BREAKING NEWS - percről percre a réunioni csoportról - Francia trópus, vulkánkitörés, kényszerleszállás, Párizs és luxusautók. Tegyétek kezetekre a szíveteket: ugye nem csak én már vártam hogy mikor bukkan fel Jean Reno? Hát persze hogy mindenki kíváncsi volt mi történik a hazautazó csapattal - a 101 olvasó így még kevésnek is tűnik.
  9. Yesterday - fotók, az előző poszt előzményei. 90-en néztétek.
  10. Elfelejtettem feltenni a blogra... - ilyen az amikor az emberi esendőség, a blogolás és a kitelepülő ifjúsági munka ad egymásnak hármas randevút. 72-en megértik ezt.
A következtetéseket levontuk, mostantól minden posztunk címe BREAKING szóval fog kezdődni minimum egy felkiáltójellel végződni, a szövegbe pedig véletlenszerűen olyanokat fogunk beszúrni, hogy "tábor" "Robert Pattinson" és persze "summer hits 2011".

Köszönjük a kattintásokat, idén is igyekszünk blikkfangos, informatív és szórakoztató posztokat közzétenni!

Nincsenek megjegyzések: