2011. március 8., kedd

Cseresznyekönyvtár - Az első könyvajánlónk

Tegnap kitakarítottuk hatalmas tereink - melyhez PÓTOLHATATLAN segítséget biztosított Vivi és Kriszti -, s midőn a végére értünk, rádöbbentünk mily végtelen, kihasználatlan területnek vagyunk birtokában. Ahogy a tisztaszobánkban gyönyörködtünk, feltűnt, hogy egy bizonyos szögből vizsgálva, irodánk kísérteties hasonlóságot mutat New York egyik eldugottabb, kerületi könyvtárával is.


Hihetetlen! Nem igaz?
Nos, ez adta az ötletet, hogy ha már ennyire hasonlítunk arra a pindurka New York-i közkönyvtárra, akkor mi is nyissuk meg saját olvasószobánkat, bocsánat könyvtárunkat.
Gyűjteményünket tudományos alapossággal, szakértők bevonásával kezdtük el alakítani, s ennek a komoly munkának eredményeképpen, ma büszkén prezentálhatom az ELSŐ könyvünket!

Tatammm! S íme:


Mariela Castro Espín: Szexualitás kamaszkorban? című könyve, nem csupán könnyed, közérthető stílusával, de Eric Silva Blay pimasz s szórakoztató rajzaival is belopta magát szívünkbe.
Ajánlott: Tiniknek és már/még nem annyira tiniknek egyaránt.
Ha nem találja hatalmas könyvtárunkban az ajánlott darabot, kérje munkatársaink segítségét! ;) Mi a legfelső polcot is elérjük!


Nincsenek megjegyzések: