2011. március 21., hétfő

Bezzeg vidéken...

... nem kell megfulladni a portól meg a gázoktól!
... nincs akkora forgalom!
... az emberek nem idegeskednek annyit!
... még látni éjjel a csillagokat!
... nincs az az őrült rohanás!
... ott még lehet pihenni!


Nem akarjuk eldönteni ezeknek a mondatoknak az igazságtartalmát, inkább rád bíznánk a dolgot. Május 1. és 7. között a Nemzetközi Visegrádi Alapítvány támogatásával Rodowóba, a Mazúri-tóvidékre viszünk ifjúsági cserét amire hét 16 és 25 év közötti résztvevőt keresünk. A programok költségeit, valamint az utazás 60-70%-át a szervezők állják.


A program központi témája az egészséges életmód és a civilizációs ártalmak elleni küzdelem a Visegrádi Négyek országaiban. (Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Magyarország) A szervezők szeretnék, ha a résztvevők megtapasztalnák mit jelent egészséges környezetben sportosan tölteni az időt. Jóga, stresszoldó foglalkozások kirándulások és a tapasztalatok megosztása jelentik az egy hét gerincét.


Mi tavaly már egy olyan cseréről is teljesen feltöltődve és kisimulva jöttünk haza aminek a globalizáció és a kulturális sokszínűség volt a témája, és igazából el sem tudjuk képzelni mivel járhat ha valaki ebben a környezetben kajakozni megy a tavakra, fut az erdőben vagy napi rendszerességgel jógázik és stresszt old.

Jelentkezni lehet az iroda mailcímén: cseresznyeiroda@gmail.com


Kapcsolódó bejegyzések:

Nincsenek megjegyzések: